forum zz-tu 72 ŁDH-ek Matecznik
Użytkownik
Asiu droga Asiu: możemy sie spotkać? nie mam z tobą kontaktu wcale, poza tym: chcialabym tez zdjecia z obozu które robilas... ;p
możesz zmniejszyć ilość do 72:) w niedzielę po mszy dam Ci kasę i dane do faktury i pokażę Ci w harcówce jak można to zrobić na korku, który jest w górnej harcówce.
Btw. po mszy zrobimy pierwszą próbę śpiewu do festiwalu piosenki hufca, który odbędzie się 10 kwietnia. Sandra, jeżeli przyjdziesz w niedzielę na mszę (jak zawsze 10:10 przed kościołem) to weź ze sobą gitarę, bo zawsze im więcej instrumentów tym lepiej i możemy grać we dwie na festiwalu. Tematyka to akademia pana kleksa. Jak dostanę oficjalne zaproszenie to wkleję na forum. Na razie wiem, że jedna piosenka ma być bajkowa (intensywnie wszyscy myślimy jaką ), a druga turystyczna (myślałam o "drodze", bo to nam dobrze wychodzi i nie wszyscy w hufcu znają tę piosenkę).
Jak baśniową to właśnie jakąś piosenkę z Pana Kleska? "Witajcie naszej bajce","Kaczka Dziwaczka", "Leń" itp.,itd.
Mam do was ogromną prośbę,czy mogłybyście przynieść pieniądze za składki. Jak na razie mam tylko od samej siebie,Karolki i Anitiki.... Nie mogę zapłacić nawet za jeden miesiąc....A jak nie weźmiemy się za siebie to może być problem z pojechaniem na obóz z powodu nie opłaconych składek... Proszę więc przynieście ile możecie.