forum zz-tu 72 ŁDH-ek Matecznik
Niedziela :9:30 róg Mickiewicza i Wólczańskiej w mundurach! (Święto Eucharystii, na którym pełnimy służbę porządkową). Jeżeli ktoś nie oddał zgody (szablon na samym dole tego postu) na wyjazd na zlot to może ją przynieść i nie będzie musiał jechać na Rewolucji w czwartek.
Wtorek: na Rewolucji od 18:30 -19:30 ostatni termin wpłat oddawania kart (Anitka, w niedzielę przynieś mi kartę Asi Czurak) i kto nie oddał zgody na zlot to jest to ostatni termin oddania jej. (Karola i Sylwia, wiem, że jesteście pełnoletnia, ale i tak musicie mieć tę zgodę wypełnioną ). Jak na rzaie mam zgodę tylko Anitki, więc Sandra, Asia, Karola, Sylwia, Ania(od Ciebie też Dominika Iwańska) musicie się pośpieszyć.
Czwartek: 18:00 na Wodnej wieczorek filmowy (bez mundurów, nie trzeba nic przynosić, wyjść można o tej godzinie o której Wam pasuje)
Wyrażam zgodę na udział mojej córki ........................................................................ w zlocie 20-lecia ZHR, który odbędzie się w dniach 2-9 sierpnia2009 r. w Koronowie w ramach Gniazda Łódzkiej Chorągwii Harcerek, którego komendantką jest phm. Joanna Papieska HR zam. ul. H. Sawickeij 26a 92-110 Łódź, tel. 695-503-280. Córka jest harcerką 72 ŁDH-ek, jej drużynowa to Ewa Świderska zamieszkała ul. Wojewódzkiego 20 m 37 92-446
Telefon drużynowej: 693-843-960
Łódź,.................................. ..................................................
(podpis rodzica)
Użytkownik
Na wieczorku filmowym będę,a w niedziele możliwe że będę ...
Pieniądze za mundur przyniosę w czwartek, a zgodę to albo w niedziele albo najpóźniej w czwartek ...
PS : dzisiaj zacznę pleść makramę ;D