forum zz-tu 72 ŁDH-ek Matecznik
Dziewczyny, spotykamy się na zbiórce drużyny 4 grudnia o godz. 16:00 i wtedy umówimy się na kolejną zbiórkę zz-tu. Ja proponuję 11 grudnia też jakoś popołudniu,ale ustalimy to jakoś wspólnie. Przynieście ze sobą składki, które zebrałyście od zastępów i od siebie:)
Do zobaczenia
Gość
Nie wiem co się stało, ale nie mogę się zalogować, więc pisze jako gość. Dziewczyny, wysłałm wam sms-em, że zbiórka jest o 9:30, potem idziemy na mszę. Wiem już o co chodzi z akcją paczka. Mamy stanąć od 16:00 do 19:00 w Biedronce na ul. Florecistów i zbierać produjty spożywcze do paczek żywnościowych na święta dla potrzebujących. Stoimy w mundurach. Zorientujcie się, które z waszych dziewczyn mogłyby pójść i dajcie mi odpowiedź na zbiórce. Pamiętajcie, że one też mają w stopniach służbę innemu człowiekowi więc warto je zmobilizować, żeby przyszły i oczywiście jeżeli wy możecie być to jak najbardziej super. Ja tam będę najprawdopodobniej przez całe 3 godziny, więc mogę zabrać dziewczyny z przystanku przy około 15:20
Hmm... Przykro, mi nie będzie, bo jestem na wyborach w komisji w niedziele... Szkoda,że nie jest to wszystko w sobotę...
Piszę jako Ewa, bo zapomniałam swojego hasła, a dla Ewy pokazuje się automatycznie, ale to ja Ania Ś
Po dokładnym przeanalizowaniu wszystkich czynników ustaliłam, że jutrzejsza zbióka zz-tu może odbyć się dopiero o 11;30, ponieważ wcześniej mają swoją zbiórkę Mrówki
A zatem zbiórka o 11;30 !